Springpostgränd 2

Helsingborg

Co-living eller co-housing är en boende- och livsstilsform där fokus är community, livskvalité och en förenklad vardag för individer, par eller familjer. Detta är ett intressant format där individen blir del av ett värdeskapande sammanhang i ett allt mer individualiserat samhälle. Det är även intressant ur perspektiv såsom urbanisering, bostadsbrist, yteffektivitet och problematik på hyresmarknaden. 

Camp Ven

Öresundsregionen

Varje år arrangerar vi en unconference för entreprenörer, startups och investerare på den vackra ön Ven  i Öresund. Unconference är en deltagardrivet konferens där deltagarna själva sätter agendan och står för kunskapsutbyte och lärande. Målet är att skapa ett starkt nätverk. Eventet sträcker sig över tre dagar i mitten på augusti och är ett årligen återkommande event som lockar deltagare från hela Öresundsregionen. 

Framtidsrummet

Helsingborg

Framtidsrummet har varit ett återkommande co-create evenemang som fokuserat och utforskat området kring teknik, entreprenörsskap och framtid. Dessa event sträckte sig över flertalet dagar där deltagarna blandade skapande med föreläsningar och mer praktiska workshops. Under denna helg utvecklades och formades en utställningen fram efterhand som sedan visades upp för allmänheten.