Helsingborg

Mindpark Helsingborg är beläget i den gamla Tretorn fabriken på promenadavstånd från Helsingborgs centralstation. Här har vi ett co-working space och community med ca 75 företag och entreprenörer, konferens- och mötesrum i olika storlekar, eventytor och ett café. På Mindpark finns även ett  Open Space samt ett antal acceleratorer och inkubatorer.  För mer info se mindpark.se/helsingborg.

Malmö

Under april 2019 öppnade vi upp ett nytt Mindpark i Hyllie på 1500 kvm fördelat på 2 våningsplan med ett co-working space, bistro och mötesrum. Vi är belägna i Castellums fastighet, Eminent. Denna fastighet är den första i Sverige som blir certifierad enligt WELL, en internationell byggstandard som väger in människors välbefinnande i arbetslivet. För mer info se mindpark.se/malmo.

Lund

I augusti 2019 öppnar vi ett Mindpark i Bytaregränd i centrala Lund. Vårt co-working space på ca 700 kvm kommer vara fördelat över ett antal olika huskroppar i gränden. Här skapar vi ett kreativt kluster av företag och entreprenörer som vill ha närheten till allt det som centrala Lund har att erbjuda. Bytaregränd ligger 4 min promenad från Lund C. Mer info uppdatera löpande på mindpark.se/lund.

Helsingborg

Co-working space och inkubator inriktad och anpassad för e-handlare. Här skapar vi ett kluster av e-handlare och e-handelsleverantörer under samma tak. Vi erbjuder tredjepartslogistik lösningar så att kontorsgästerna själva inte behöver plocka, packa och skicka. Utöver detta finns det möjlighet att ingå i Sveriges första inkubatorsprogram med inriktning på e-handel. Se ecommercepark.se för mer info.