Helsingborg

Co-working space med inriktning på entreprenörer, startups och mindre bolag med upp till ca 10 anställda. Mindpark består av ett kontorshotell och community med 75 företag, konferens- och mötesrum, eventytor, café samt reception. På Mindpark finns även  Open Space samt 3st acceleratorer och inkubatorer - THINK Accelerate, SoPact samt Venture Lab. Här finner du även THINK Open Space

Helsingborg

Co-working space och inkubator inriktad och anpassad för e-handlare. Här skapar vi ett kluster av e-handlare och e-handelsleverantörer under samma tak. Vi erbjuder tredjepartslogistik lösningar och lagerhantering så att kontorsgästerna själva inte behöver plocka, packa och skicka. Utöver detta finns det möjlighet att ingå i Sveriges första inkubatorsprogram med inriktning på e-handel.

Malmö

Under våren 2019 öppnar vi upp ett nytt Mindpark i Hyllie på 1500 kvm fördelat på 2 våningsplan med ett co-working space, bistro och mötesrum. Vi kommer vara belägna i Castellums fastighet, Eminent. Denna fastighet blir det första i Sverige som blir certifierad enligt WELL, en internationell byggstandard som väger in människors välbefinnande i arbetslivet. För mer info: sanna@collabconcepts.se.