Helsingborg

Mindpark Helsingborg är beläget i den gamla Tretorn fabriken på promenadavstånd från Helsingborgs centralstation. Här har vi ett co-working space och community med ca 75 företag och entreprenörer, konferens- och mötesrum i olika storlekar, eventytor och ett café. På Mindpark finns även ett  Open Space.

Malmö Hyllie

Under april 2019 öppnade vi upp ett nytt Mindpark i Hyllie på 2 våningsplan med ett co-working space, bistro och mötesrum. Vi är belägna i Castellums fastighet, Eminent. Denna fastighet är den första i Sverige som blir certifierad enligt WELL, en internationell byggstandard som väger in människors välbefinnande i arbetslivet.

Lund

I augusti 2019 öppnade vi vårt tredje Mindpark i Bytaregränd i centrala Lund. Vårt co-working space på ca 700 kvm är fördelat över ett antal olika huskroppar i gränden. Här skapar vi ett kreativt kluster av företag och entreprenörer som vill ha närheten till allt det som centrala Lund har att erbjuda. Bytaregränd ligger 4 min promenad från Lund C.

Mindpark

Malmö City

I slutet av sommaren 2020 öppnade vi ytterligare ett Mindpark, detta är i Slagthuset, Nyhamnen Malmö. Vi flyttade in på de fyra nedersta våningsplanen i högdelen tillsammans med Internetstiftelsens koncept, Goto 10.